نقد هفته نامه سلامت/22 يکي از بحث هاي چالش برانگيز در حوزه تغذيه سالم، بحث «نمک» است که از طرفي مصرف آن در احاديث و روايات مورد تأکيد و تمجيد قرار گرفته و از طرفي ديگر از سوي متخصصان تغذيه و پزشکان امروزي مورد نهي و نکوهش قرار مي گيرد و اين امر باعث سردرگمي مردم مي شود که بالاخره اين «نمک» مايه برکت سفره است که بايد نسبت به مصرف آن اهتمام ورزيد يا سمّ سفيدي است که بايد از مصرف آن به شدّت اجتناب کرد؟ (1) در هفته نامه سلامت، شماره 661 (2) خواننده اي مي پرسد: « طبق حديثي از معصومين (عليهم السّلام)، بهتر است قبل از مصرف غذا مقداري نمک خورده شود، در حالي که اين روزها دائم توصيه ميشود مصرف نمک را کم کنيم. بالاخره چه بايد بکنيم و ميزان مصرف نمک را به چه اندازه برسانيم؟» ادامه مطلب. |
درباره این سایت