مقدمه: قبل از هر چيز توجه کنيد که ضدعفوني اماکن و محلات صرفاً يک اقدام تکميلي، احتياطي و کمکي است که به شرط رعايت اصول بهداشتي مورد تأکيد متخصصان و مراجع بهداشتي و درماني از سوي همه مردم ميتواند مؤثر باشد. بخش اول: رقيق سازي و آماده سازي محلول ضدعفوني 1- در صورتي که از محلول وايتکس (داراي 5? کلر) براي ضدعفوني سطوح محيطي با آلودگي متوسط (نيمه بحراني نظير واحدهاي تجاري،اداري و خودروها) استفاده مي کنيد، 1واحد وايتکس را در 49 واحد آب (20 سي سي يا 4 قاشق غذاخوري وايتکس در يک ليتر آب) و براي سطوح با آلودگي زياد (نظير سرويس هاي بهداشتي) 1 واحد وايتکس را در 9 واحد آب حل کنيد؛ نسبت 1 به 99 (10 سي سي يا 2 قاشق غذاخوري وايتکس در يک ليتر آب) نيز براي سطوح محيطي با آلودگي کم (غير بحراني نظير ضدعفوني دست ها،سطوح خانگي و وسايل شخصي) توصيه ميشود. (هر قاشق غذاخوري را معادل 5 سي سي در نظر گرفتيم) 2- در صورتي که از پودر پرکلرين (داراي 70? کلر) استفاده مي کنيد ابتدا 15 گرم (معادل يک قاشق غذاخوري سر صاف) از اين پودر را در يک ليتر آب حل کنيد تا محلول مادر به دست آيد؛ سپس براي استفاده از اين محلولِ مادر، از نسبت 1 واحد محلول مادر در 9 واحد آب براي ضدعفوني سطوح محيطي با آلودگي متوسط (نيمه بحراني) و براي ضدعفوني سطوح محيطي با آلودگي زياد از نسبت يک به يک استفاده کنيد؛ نسبت 1 به 19 (50 سي سي يا 10 قاشق غذاخوري محلول مادر در يک ليتر آب) نيز براي سطوح محيطي با آلودگي کم (غير بحراني) توصيه ميشود. (به ترتيب اولويت استفاده در اينگونه برنامه ها ذکر کرديم که معمولاً ضدعفوني سطوح با آلودگي متوسط در ابتدا مورد نظر است) ادامه مطلب. |
درباره این سایت